sausio 18, 2009

Sena TEO reklama


takas

Ne, negaliu, Jūs tik pažiūrėkit !! :)

Čia beveik 6 metų senumo “Lietuvos Telekomo” reklama iš leidinio “BMS Pirkėjo Gidas 2003/2004” (Pamenat dar tokius? Dabar tai yra labai atpalaiduojantys skaitiniai prieš miegą, pasirodo kad kai kas vistik pinga! :)

Pagal darbo pobūdį turiu išmanyti dabartinių ir ankstesnių TEO paslaugų techninę pusę ir nė trupučio nesu reklamos specialistas, bet va taip imti ir savo klientus tiesiai išvadinti vištom, čia jau yra kažkas tokio! Gi tam reikia drąsos! Ir dar ko nors reikia :) Net jei tie klientai tikrai buvo vištos ir su dial-up tipo paslaugomis “pritupėdavo” nesvietiškas sumas.

Puikiai pamenu ilgai tarnavusį 14,4 kbps modemą. Daug vėliau turėjau 56 kbps, tik naudos (apart “kietumo”) iš jo nebuvo, nes kokybiškos analoginės telefono linijos duomenų perdavimo lubos buvo tik 32 kbps.

Ne kartą mano ir mano draugų sąskaitos už dial-up’ą smarkiai perkopdavo per šimtą litų. Na taip, vištos.. Bet žinot ką? Iš tų vaikigalių, kurių smalsumas nugalėdavo pasėkmių baimę, išaugo visai šaunūs, kūribingi, plačių pažiūrų žmonės. Jie ir toliau yra nepagydomai smalsūs :)

4 komentarai:

  1. etatitis "mamutų laikų" internautas, turintis blog'ą su keturiais įrašais. Ne nu čia tai jo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mane toks Gedas visai įžeistų. Nekreipk dėmesio :) Svarbiausia nenusivilti.
    Man tai visai patiko šis palyginimas, nes puikiai atsimenu, kaip erzindavo prie IE 2 puslapiai su "This page has frames, but your browser does not support them", o gif'ų animacijos puošė internetą, o AudioGalaxy tebuvo 500kb dydžio.. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oh, pamenu ir aš dar modemų laikus.. Nors buvau jaunutėlis, tiką komputarį pačiupinėjęs vaikigalis.. Pirma sąskaita tėvų nepradžiugino.. Smagiausi tie garsai, kai jungdavaisi online.. Nepakrtojami ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. a, analoginė linija - blackboxai buvo tai, ką daktaras prirašė, tsakant :) Dar neaišku, kas čia buvo vištos. Buvo fun ir jokių astronominių sąskaitų.

    AtsakytiPanaikinti